Onze diensten


Boekhouding


Als onderneming is er een wettelijke verplichting ten aanzien van de fiscus om naargelang de vorm dat u aanneemt een vereenvoudigde / dubbele boekhouding te voeren.

- Boekhoudkundige verwerking van uw aankoop- en verkoopfacturen, bankafschriften, kasbladen
- Opmaken en indienen van de Btw-aangifte, IC-opgave, jaarlijkse klantenlistings, ...
- Boekhoudkundige verwerking van uw loonadministratie in samenwerking met het bevoegd sociaal secretariaat
-...

Wij staan in voor al deze zaken, zodat u perfect in orde bent met deze wettelijke verplichtingen omtrent het voeren van een correcte boekhouding.

Fiscaliteit


Op ons kunt u rekenen voor alles rond fiscaliteit, zoals voor het tijdig vervullen van uw fiscale verplichtingen en adviesverstrekking ter verlaging van de fiscale druk.


Wij zorgen voor alle wettelijk verplichte aangiften: Btw, listings, vennootschapsbelasting, personenbelasting, voorheffingen, auteursrechten, loonberekeningen van zelfstandige bedrijfsleiders, enz.

Ook behartigen wij uw relatie met de fiscus door u te verdedigen bij fiscale controles en door het behandelen van vragen om inlichtingen en het opstellen van bezwaarschriften.

Maar daar stopt het bij ons niet. Belangrijk is dat we bij de opvolging van uw boekhouding steeds attent blijven voor mogelijke fiscale valkuilen en voor fiscale optimalisatiemogelijkheden. Wij scholen ons voor u bijna wekelijks bij om op de hoogte te zijn en blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen. Waar mogelijk trachten we op fiscaal vlak het onderste uit de kan te halen.

Digitalisering


Weg met die papieren, uw boekhouding veilig in de cloud en altijd en overal raadpleegbaar.

Krijg in real time zicht in uw cijfers in plaats van hiervoor telkens je boekhouder te moeten contacteren.
Via de ingebouwde rapportages en cockpits zie je heel snel de actuele winst/verlies situatie van je onderneming, welke klanten nog openstaande facturen hebben en welke leveranciers je nog moet betalen.

Wij bieden u als kantoor steeds een gratis basis versie aan, dat je zelf kan uitbouwen met verschillende modules naar de noden van uw onderneming:
- Verkoopmodule voor het maken van uw verkoopfacturen
- Betaalmodule, voor het selecteren en betalen van uw facturen in één op te laden bestand in uw webbanking
- Domiciliëring, voor de inning van uw klantenfacturen
- ...

Hebt u vragen? Wenst u meer informatie?

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak nu een afspraak.